Toolbox

Wilt u een sensibiliseringscampagne opzetten en uw medewerkers helpen om veiliger naar het werk te fietsen? We helpen u daar graag bij met onze handige toolbox.

Laat enkele affiches drukken en hang ze op in uw bedrijf of organisatie op goed zichtbare plaatsen: inkomhal, refter, vergaderzalen, …

Voeg onze elektronische banner toe aan uw e-mailhandtekening voor interne mails. Op die manier promoot u fietsveiligheid bij uw medewerkers.

Stuur onze nieuwsbrief naar al uw personeelsleden. Dit kan ook interessant zijn voor medewerkers die niet met de fiets naar het werk komen. Deze nieuwsbrief bevat een link naar onze quiz over de wegcode: een leuke manier om uw eigen kennis, en die van uw werknemers, op te frissen.

Herhaal uw sensibiliseringsboodschap door enkele flyers ter beschikking te stellen van uw werknemers. De meest geschikte ruimtes hiervoor zijn de refter, vergaderzalen, de coffee corner, …

De nieuwsbrief (in pdf-formaat of in html) en de elektronische banner kunt u hieronder gratis downloaden.

Wij volgen uw bestellingen op en drukken uw affiches en folders met plezier. U kunt de affiches en folders zelfs personaliseren met uw eigen bedrijfslogo!

Affiche

Flyer

Nieuwsbrief

Banners

Drukwerk

Bestel hier uw (gepersonaliseerd) drukwerk